//Forever Imperfect
kebusanan melanda hati ku -,-

Friday, 25 January 2013 @ 06:54 | 0 Comment [s]


           
          Hai ,Asslammualaikum,okay sejak sejak putus cinta neh,suka update blog sungguh laa,hahaha,biasa la kesunyian kan,humm series la bukan cek nak kata la,Sumpah comey gila laki nek myvi yang babai shikin tadi,hahaha sukanya,hahaha,gila dok terbayang lagi muka dia,alolo comey nya,:D hahaha,setakat suka suka ja,tapi hati masih sayang Muhamad Anas Bin Sabari lagi.hummm ,hah kembali sedih bila sebut nama dia,,rinduuuuuuuuuuuu ! rindu rindu serindu rindu rindu nyaa,haa :p

     Okay sementara tunggu result keluar,ya allah busan nya ! tadak pakwe plak kan,lg bertambah kebusanan,hari tu ada menangis dekat ayah sebeb tadak ,boyfriends,haha macam bodo kan? memang bodo pun,kena marah dengan ayah lagi ada laa,hahaha,nak buat macam mna ayah,ja tempat aku mengadu sejak kematian mak,humm,alolo sayang ayah saya sangat2 :p hahaha, anak ayah katakan .werkk
 
      Semakin hari semakin membusan kan aehh,haa lupa nak gtaw,ecok shikin nak start keja,omg ! gementar,first tima nak kerja cek oiy,tidak kan ayah bukan bagi,tapi setelah di pujuk2 bagi jugak,haaa, Alhamdullilah la,"Ya Allah permudahkan la segala urusan ku,murah kan lah rezeki ku," hum,series ketaq laa ecok :"( ,doakan shikin okay

       Berbalik tajuk kita",kebusan melanda hati ku" euww bajet ja kan,ahaks ,busan la,tadak orang text,ambk berat,humm dulu buleh laa,sekarang tadak dah,rinduuu laa,humm,sayang dia lagi laa,bila buleh lupa pun taktaw laa,kalau dah sayang susah nak lupa,kan kan,humm.sumpah rindu,sayang dia lagi,tapi dia dah tak suka shikin dahh,sabaq saja laa :') , Tapa laa taktaw nak tulis apa dahhh,hahah  okay bhai, ;p
   
                                  comey kan saya,hahaha,sapa lagi nak puji kalau bukan kita sendiri :D
 



                                Senyum tak perlu kata apa apa,lalalala ~~~


 
   
   


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Nurul Asyiqin here , so welcome to my blog and i hope u like it , hmm to haters please get out , i hate u thanksss :)

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

<>


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!