//Forever Imperfect
Single make me beautiful

Saturday, 23 February 2013 @ 06:18 | 0 Comment [s]



       Assalammualaikum,hai dah lama tak update, maklum lah sibuk bekerja kan,hahaha, okay first shikin nak cakap alhamdullilah ,shikin bahagia sekarang,even banyak masalah ,hanya mampu tersenyum saja,maklum laa tak kan nak tunjuk kesedihan kod , lagi pun sekarang dia dah bahagiaa,humm okay la tu,nampak muka aku macam kisah sangat,sakai kan? haha mesti sakai? hahaha  ,sejak-sejak single neh lebih bersemngat sikit .haha ehh waya putus kaa? ehh masih waras lagi okay ," PAST IS PAST " , benda yang lama tak perlu nak ungkit , lupakan okay , tapi nak maafkan jakun tu , memang susah laaa , tapa pelan pelan k ,  setakat neh ja kod , haha , bye , love you :D


Older Post
The Disclaimer

Nurul Asyiqin here , so welcome to my blog and i hope u like it , hmm to haters please get out , i hate u thanksss :)

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

<>


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!