//Forever Imperfect
Single make me beautiful

Saturday, 23 February 2013 @ 06:18 | 0 Comment [s]



       Assalammualaikum,hai dah lama tak update, maklum lah sibuk bekerja kan,hahaha, okay first shikin nak cakap alhamdullilah ,shikin bahagia sekarang,even banyak masalah ,hanya mampu tersenyum saja,maklum laa tak kan nak tunjuk kesedihan kod , lagi pun sekarang dia dah bahagiaa,humm okay la tu,nampak muka aku macam kisah sangat,sakai kan? haha mesti sakai? hahaha  ,sejak-sejak single neh lebih bersemngat sikit .haha ehh waya putus kaa? ehh masih waras lagi okay ," PAST IS PAST " , benda yang lama tak perlu nak ungkit , lupakan okay , tapi nak maafkan jakun tu , memang susah laaa , tapa pelan pelan k ,  setakat neh ja kod , haha , bye , love you :D

Semakin Hari Semakin Rindu

Tuesday, 5 February 2013 @ 04:49 | 0 Comment [s]


         Saya menyesal sebab tak jaga awk betoy-betoy,saya menyesal tak hargai peluang kedua yang awk bagi dekat saya,,sekarang saya terpaksa tanggung semua neh, mybe neh hukuman saya sebab tak hargai awk dulu,tak jaga hati awk dulu,hanya  Allah saja yang tahu apa perasaan saya sekarang neh, RINDU ? yaa saya rindu awk yang teramat-amat sangat,sumpah saya tak tipu,semakin saya nak lupakan awk,semakin Rindu dengan awk :( ! Kenapa dengan saya neh? kenapa saya takleh lupa awk ,macam awk lupa saya, humm mybe sebab saya terlalu sayang kan awk, humm

     Semakin hari hati semakin tak tenang , mesti akan fikir pasai awk,adakah awk sudah berpunya ? adakah awk rindu saya jugak,humm awk rindu saya?hahaha tak mungkin kan awk,awk dah benci saya,humm kenapa awk benci saya ? kenapa awk buang saya dari hidup saya, sanggup awk buat macam tu,dulu awk yang yakin kan saya yang awk tak kan tinggalkan saya, humm awk cakap saya perempuan yang awk cari selama neh,mybe awk tak ingat yang awk pernah cakap macam tu,tapi saya sentiasa ingat sebab kata2 tu membuat saya cukup bahagia bila dengar,humm

   Dear, Rindu saya dekat awk tidak terkata,Hanya Allah saja yang tahu betapa saya sayang dekat awk,humm,mybe awk rasa lawak kan? haha tapi saya jujur yang saya sayang dekat awk,tadak sapa yang buleh ganti awk di hati saya,humm betoy laa ,saya tak tipu :( ! Rindu dengan suara awk ,rindu nak tgok awk senyum ,saya rindu semua tentang awk,Banyak sangat salah saya dekat awk sampai awk benci sangat dengan saya, saya tau awk tinggal saya sebab tak tahan dengan sikap saya yang suka marah2,humm saya buat semua neh sebab saya sayang,mybe cara saya salah, humm

      Humm if awk rasa awk bahagia tanpa saya sekarang,insyaallah saya ikhlas lepas kan awk,saya ikhlas melihat awk bahagia dengan orang lain,insyaallah kalau saya mampu, saya harap awk tak lupa saya,saya tak mintak awk kembali ,tapi saya harap awk tak lupa janji-janji awk dekat saya, humm ,Dengan Nama ALLAH saya ikhlas lepaskan awk kalau ini memang yang terbaik ,saya rela,humm Assalammualaikum

Benci saya ?okay ,hummm

Monday, 4 February 2013 @ 06:18 | 0 Comment [s]

hoi hang apa khabaq,aku khabaq baik, baik sangat2 haha,happy nya kena tinggal dengan dia,terasa comey jaa,hahah,gila punya orang :D , hahaha tgok gambar kat atas tu ,tgok laa cepat,haha comey kan? Eh perasaan nya ,hahaha, punya pasai aku la,nak gadoh? jum laa.hoish tak baik gadoh gadoh, ALLAH marah laa,haiys,Sebut pasai gadoh neh kan,bila gadoh mesti akan berdendam,humm mat anas dendem kaa dengan aku,aku rasa mybe laa,tgok cara dia memang benci aku dahh,humm okay laa tu,aku tahu aku jahat,humm baiklah awk saya terima kenyataan yang awk memang dah meluat dengan saya,meluat nak tgok muka saya yang comey neh,hahaha perasaan gila,okay la awk,saya tak pernah dendam pun dengan awk,nak tahu sebab apa? sebab saya terlalu sayang kan awk,humm sayang yang teramat amat sangat ,haa buleh tera neh? haha, tapi saya tahu awk dah benci dengan saya,terima kasih laa awk, :)


Saya sedih awk tinggal saya tanpa sebab,alasan awk ,awk nak kerja ,malas nak ada awek-awek neh,tapi sekarang bukan main ramai awek lagi,apa semua neh awk? awk tipu saya haa? jahat laa awk neh,sampai hati awk tipu saya,sampai hati awk seksa hidup saya,sampai hati awk buat saya rindu dekat awk,kejam nya awk,humm tapi saya still sayang awk,bodoh kan saya ? yaa memang saya bodoh sayang orang yang buat hidup saya merana,Eh tapi saya masih ada ALLAH ,saya tak kesunyiaan laa,kalau saya rindu awk saya mengadu dekat ALLAH, Alhamdulillah hati saya agak tenang,humm,sekarang awk nak tahu tak yang saya cuba belajar nak lupakan awk,macam mana awk lupakan saya,saya harap saya mampu,humm,awk nak tahu saya selalu doakan awk,doakan kebahagiaan awk,sebab selama neh saya tak pernah bahagiakan awk,saya selalu sakitkan hati awk,mybe neh hukuman saya sebab sakitkan awk dulu,saya redha,mybe kita tadak jodoh, dear awk,insyaallah saya akan lupakan kenangan kita ,sejujurnya saya bahagia dengan awk,humm, saya harap awk jumpa yang lebih terbaik dari saya, saya ikhlas lepaskan awk, :")

meroyan

Sunday, 3 February 2013 @ 03:00 | 0 Comment [s]

hahahaha tgok muka aku lawak kan? hahahah,dah macam orang gila,tapi still comey kan? ha tudia perasaan nak mampos, ler wey biaq laa,haha okay aku sekarang dah macam perempuan mati suami dahh,haha ,acecey maklum laa tertinggal dan ditinggalkan ,haha,kecian dekat aku kan kan,eh ada aku kisah,hahaha.hidup mau rilex,haa tudia cakap kemas aku neh padahal aku neh hati lembut,pantang ada masalah sikit nangis ja aku tahu,sweet kan aku,haha macam bodo lagi,haha, aku gila ,aku gila ,aku gila,haa memang aku gila pun,aku gila dekat hang laa,haha takod dak? haha rilex laa aku waras lagi laa,cuma meroyan jaa sikit, ehh mana ada laa,hahaha, tapa la aku taktaw nak tulis apa dah neh,len kali sembang len,apa aku merapu nehh, :D hahaha,bye smkom sayang ku,intan payung ku,muah muah

Tak Ku Sangka,Tak Ku Duga

Friday, 1 February 2013 @ 04:53 | 0 Comment [s]

* Menyanyi
malam...
ku tidur tak lena
teringatkan dirimu
terimbas kembali kenangan lalu

     Assalammualikum,humm,sekarang shikin nak ceta pasai orang yang paling shikin sayang,taw kan sapa?humm sumpah tak tipu setiap malam shikin mimpi dia,kadang2 mimpi still bersama dia lagi,alolo rindu nya dekat dia ,hummm 



   awak awak saya rindu awk sangat2 ,*ahaks malu la awk :P


mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu
   
     Oke setiap kali nak tidur shikin mesti baca Al-Fatihah, then selalu berdoa dalam hati,harap shikin ikhlas lepas kan dia,humm,sedihnya ,humm insyallah shikin ikhlas ,mybe? humm ,serius susah nak lupakan dia,susah sangat,shikin cuba jugak untuk lupa,banyak sangat kenangan dengan dia,yes terlalu banyak ! humm rindunya :"( ,tapi dia tak pernah rindu shikin,ingat pun dak,maklum la dah jatuh hati dekat minah tu,untung la kan,okay la tu, hah meluat

                                    *muncung ka mulut,haha em em meluat nya, 
    dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti
jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu   
           

okay tak sangka gila akan jadi macam neh,ya allah perit gila,nasib aku wanita yang kuat,haha
cewah kuat lagi,bertimba2 ayaq mata dok keluar dah neh,cuma sekarang neh ja okay sikit,
Alhamdullilah la,berkat doa aku,kan kan,hahaha,aku sayang dia lagi la bodo ,hah,kenapa dia 
tinggal aku?apa salah aku?ohh lupa aku biasa bunuh ayam dia.sebab tu benci aku.mybe? 
hahaha,wayar putus plak,dia berjanji segala bagai,semua tak buleh pakai..Tauk parit ja
humm sedihya,hah meluat den 


masih buleh tersenyum,dalam hati Allah saja yang tahu :)



tak ku duga
perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua

    Tak sangka akhirnya berpisah jugak aku dengan dia,humm bercinta bertahun pun kalau tak dak jodoh terpaksa berpisah jugak,kan kan? humm oke la tu,aku dah cuba pertahankan hubungan kami ,dua tahun kod,lama aeh,humm,tapi nak buat macam mana orang tak sudi ,haiys ,sabaq saja la,humm .okay laa panjang sangat dah neh,lenguh tangan2 ,hahah,okay la ,bye MUAH MUAH ,love you :p







Kami Senasib

@ 04:24 | 0 Comment [s]



      Assalammualaikum kawan-kawan ku yang disayangi ! Muahahaha,hey apa khabar? hope sihat, sekarang jarang update blog dah,maklumlah buzy kerja,haha,boleh gagah,haha dah betoi,nakharey penat gila kod,first day kerja balik nangis dekat ayah,penat gila,macam kena buli kod,haha,dah dah buat terok cukup jadi aku neh, eh Bukan nak cerita pasai aku kerja la,aku nak ceta pasai sorang kawan baik aku neh,serius la kami kawan dari tadika lagi,haha dari kecil sampai ke besar,tapi aku tak besaq sangat cuma dia ja besaq,hahaha :D

    Oke,Bukan aku nak kata benda memang kenyataan,aku dengan dia macam senasib ja,kena tinggal dengan boyfriends yang tak guna tu,hah geramnya -,- ,Cuma aina ja bahagia sekarang,Alhamdullilah laa soley baik jaa,humm tungg la aina kan kan,Berbalik pada persamaan aku dengan anis kan, kami neh dah macam senasib gila,masing2 sayang gila dekat boyfriend tapi kena tinggal macam sampah ja,haha kojiaq kan? mybe kami bukan terbaik kod untuk lepa sebab tu kena tinggal macam tu ja ,,humm dih dih,tapi
Allah merancang yang lebih terbaik dari kami rancang ,haha mybe la kod ,kan kan, Allah kan maha adil,so jangan risau yang baik dibalas baik yang jahat di balas jahat,hum hum

     Serius aku cakap aku sayang sangat dekat anis,dia baik gila,even aku dok kata dekat dia,tapi dia still nak kawan dengan aku,haha untung kan aku ? hahaha " ANIS SI BURUK RUPA " Gelaran aku bagi dekat dia,eh eh aku sorang ja layak panggil dia macam tu okay,hampa tadak hak langsung,hahaha,aku dengan anis sebenarnya comey orang *muntah pink,hahaha ,comey la sangat sampai boyfriends pun tinggal ,haha untung kan kami? wahh memang untung pun ,boooo sikit ! hahaha

  Okey la taktaw nak tulis apa dah,lastly aku harap aku dengan anis akan jumpa jugak cinta sejati,amin ! Dan kami berjanji tak kan jatuh cinta kalau belum jumpa yang terbaik dan lebih terbaik dari Ex kami :D hahaha ,macam bodo lagi ,Okay la bye ,Assalammualaikum,tak jawab dosa,kalau jawab sayang :p ahaks

 

       

Geram

Friday, 25 January 2013 @ 07:43 | 0 Comment [s]



     Haa nampak dak muka aku tengah geram neh,hah,tapi still comey kan? hahaha ,perasaan,Eh biaq la sapa lagi nak puji diri kita ,kalau bukan kita sendiri,werk,weyyyy benci nya aku,hah sumpah meluat,dok buat sweet apa ,bodo bodo bodo ! haaa,,,untung la perempuan tu kan,maklum la cantik aku neh huduh,hah ! hoish mana ada huduh pun,cantik apa aku,semua ciptaan ALLAH kan cantik cantik belaka,haiys,humm,untung la untung la hang,humm sedih + geram dah nehh,aku rindu hang la bodo,haa,hang tak rindu aku ka? dak kod nuh,humm mybe laa,ingat aku pun takmaw dah,humm, untung laa,makan semut bnyak la tu senang lupa aku,hah meluat,dah kbhai,sakit hati aku,Assalammualaikum :(


Older Post
The Disclaimer

Nurul Asyiqin here , so welcome to my blog and i hope u like it , hmm to haters please get out , i hate u thanksss :)

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

<>


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!